Kauslunde Menighedsråd ønsker at rejse skov på den jord der ligger bag præstegården Kauslundevej 51.

Vi var så heldige at være udtaget til at modtage midler fra den indsamling som Danmarks Naturfredningsforening, Folkeskoven og TV2 havde tilrettelagt til Kristi Himmelfartsdag 2019 

Som det fremgår af nedenstående er det på grund af valget udsat til 14 september 2019.

 

Kære samarbejdspartner på ’Danmark planter træer’

 

Som I ved, har statsminister Lars Løkke Rasmussen udskrevet folketingsvalg til afholdelse onsdag 5. juni.

 Valget betyder store ændringer i sendefladen og i den journalistiske prioritering hos TV 2 i de førstkommende uger – også i uge 22, hvor ’Danmark planter træer’ er planlagt. Samtidig vil folketingsvalget have meget stor opmærksomhed blandt danskerne.

 Valgudskrivelsen medfører dermed, at det bliver vanskeligt at sikre den gode debat om klima og om plantning og bevarelse af træer, som vi har ønsket at igangsætte. ’Danmark planter træer’ risikerer ganske enkelt at ”drukne” i den omfattende politiske debat.

 Det vil være både ærgerligt og uheldigt, fordi ’Danmark planter træer’ fortjener meget stort fokus, når vi sammen vil skabe handling og sikre plantning af én million træer.

 

I dette lys har TV 2 besluttet at udskyde ’Danmark planter træer’ til efter sommerferien – nemlig til lørdag 14. september 2019. Vi vender snarest tilbage med flere detaljer.

 Vi er klar over, at en sådan flytning vil være til både gene og ærgrelse, men vi håber alligevel på jeres forståelse for, at vi har valgt at flytte ’Danmark planter træer’.

 

 TV 2 DANMARK A/S

Teglholm Allé 16, DK-2450 København SV

www.tv2.dk

Login

Joomla Template - by Joomlage.com